На вулиці Горєлова у Локачах невдовзі запрацює вуличне освітлення

07 Грудня 2021, 14:55
Вуличне освітлення 805
Вуличне освітлення

Нещодавно ІА Район.Локачі створило опитування, аби дізнатися на яких вулицях Локачинської громади є проблеми з вуличним освітленням. 

Чи не найбільше місцевих жителів турбує проблема з вимкненням вуличного освітлення вночі та вранці. 

Локачани просять облаштувати освітлення по вулицях: Зелена, Горєлова. Зазначають і про те, що не працюють ліхтарі на вулиці 500-річчя.

Стурбовані й жителі сіл Коритниця (пишуть, що освітлення є лише на одній вулиці), Бубнів (проблемні вулиці Привітна, Шкільна, частина Молодіжної), Привітне (турбує освітлення на вулицях, окрім центральної), Дорогиничі (вулиця Степова). 

Ми звернулися за коментарем до заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції Локачинської селищної ради Тараса Хом'яка

Заступник відповів, що усі проблеми на заначених вулицях взяли до уваги та реагуватимуть відповідним чином. 

Також він додав, що на одній із проблемних вулиць, а саме Горєлова, що у Локачах, вже йдуть підготовчі роботи і невдовзі там буде освітлення. 

Читайте також: 

 

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024