Ой хто- хто Миколая любить: що дарувати на свято на Локачинщині

15 Грудня 2021, 23:20
Ой хто- хто Миколая любить... 494
Ой хто- хто Миколая любить...

Християни східного обряду щороку взимку зустрічають День Святого Миколая. Діти з нетерпінням чекають свято, адже вірять, що святий приносить подарунки. Дорослі також не проти потішити одне одного приємними дрібницями.

Миколай «приходить» до всіх, хто в нього вірить в ніч з 18 на 19 грудня. Які ж подарунки купують на це свято з'ясувала журналістка Район.Іваничі.

Що дарувати дітям в цю магічну ніч?

Існує традиція писати листи до Святого Миколая. Тому дорослим тут простіше вгодити своїм чадам. Хоч не завжди очікування і реальність співпадають. Тому важливо протягом року пояснювати дітям, що святий приносить подарунки усім. І тому виконати кожне побажання йому не просто. Тому недостатньо гарно поводитися, а й замовляти в нього щось корисне і дійсно потрібне. Не завжди він принесе найдорожчу іграшку, найсучасніший гаджет чи наймодніші джинси.

Що дарувати дітям на День Святого Миколая
Що дарувати дітям на День Святого Микола

Якщо ваші сини чи доньки все ж не писали листа через певну причину, можете скористатися нашими універсальними порадами.

Для наймолодших чудово підійде яскраве брязкальце чи кольоровий гризунець.

Дошкільнята не відмовляться від м'яких забавок. Чудово підійде хтось з улюблених героїв з мультфільмів.

Непоганий варіант – конструктор. Молодшим дітям чудово підійде дерев'яний, трішки старшим – LEGO. Його моделі підійдуть для будь-якого віку, як дівчатам, так і хлопцям.

Що подарувати на День Святого Миколая чоловікові
Що подарувати на День Святого Миколая чоловікові

Часто хлопці полюбляють іграшкові моделі машин, трансформери. Дівчата – яскраву ляльку чи будинок для неї.

Також гарним доповненням будуть солодощі, фрукти чи сухофрукти.

Якщо ви дбаєте, щоб ваша дитина зростала кмітливою – непогано придбати пазли. Вони також є на будь-який смак та гаманець.

Що подарувати на День Святого Миколая дружині
Що подарувати на День Святого Миколая дружині

Ще можете потішити свої дітей доповненням до санок – яскраво льодянкою, щоб спускатися з зимової гірки. Навряд чи дитина залишиться байдужою до такого сюрпризу.

Якщо ж ви проживаєте в місті, можна подарувати білет в кіно чи в ляльковий театр. Час проведений разом з дитиною – завжди безцінний.

Святкові солодощі
Святкові солодощі

Також ні одна дитина не залишиться байдужою до настільних ігор. Вони можуть прикрасити довгі зимові вечори чи розбавити літній час, проведений на природі.

Якщо подаруєте дитині улюблену книжку – теж не прогадаєте. Вона буде доповненням до будь-якого іншого подарунка.

Що ж вибрати – вирішувати вам. Головне, щоб сюрприз був обраний з любов'ю та думкою про вашого сина чи донечку.

Що дарують на День Святого Миколая
Що дарують на День Святого Миколая

Що ж дарувати дорослим?

День Святого Миколая – це свято, коли в диво хочуть вірити не лише діти, а й дорослі. Тому подарунку під подушкою втішиться і ваша дружина, чоловік, доросла мама чи тато.

Жінкам може підійти приємна дрібниця для дому: свічка, чайний сервіз, новий набір кухонних рушників, теплий плед чи будь-що на ваш смак, що може прикрасити довгі зимові вечори чи, наприклад, літні яскраві ранки.

Святкові солодощі
Святкові солодощі

Також, якщо добре знати вподобання, можна потішити дружину чи маму гарними парфумами, косметикою,  стильною брошкою чи іншою ювелірною прикрасою.

Незмінними залишаються книги. Ключовою тут є любов до читання.

Що ж стосується чоловіків, то вони також зрадіють засобам гігієни, новому гаджету чи й незабутній романтичній вечері. Якщо подарунок готуєте, до прикладу, тату можна також урізноманітнити його життя незвичною стравою. До слова, суші, фондю чи чимось іншим на ваш смак.

Якщо ж говорити про універсальні подарунки, то тішити одне одного можна елементами гардеробу:  теплими кімнатними капцями, м'яким халатом, яскравими рукавичками чи шаликом до душі.

Що ж подарувати на День Святого Миколая
Що ж подарувати на День Святого Миколая

Ну і, звісно, не варто забувати про солодощі. Шоколад, смачне печиво, екзотичні фрукти – перед ласощами мало хто залишиться байдужим!

Тут також не варто забувати, що найкращим подарунком буде той, який виберете з любов'ю та турботою про найрідніших!

Що ви подаруєте на День Святого Миколая
Що ви подаруєте на День Святого Миколая

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024