Локачинські власники нерухомості поповнили бюджети на майже 2,7 мільйона гривень податку

20 Грудня 2021, 09:50
Надходження до бюджету СТАТИСТИКА 622
Надходження до бюджету

Упродовж січня-листопада 2021 року власники об’єктів нерухомості на території Локачинщини сплатили до місцевих бюджетів майже 2,7 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Про це ІА Район.Локачі повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Сума залученого громадами податку на нерухомість на 24,3 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Нагадаємо, що до 1 липня фахівці податкової служби формували і надсилали податкові повідомлення-рішення про нараховану суму податку на нерухомість громадянам. Кожен власник нерухомості має право на звірку з органами ДПС щодо нарахованої суми податку та відображення у базах даних інформації про належне майно. 

«Таку звірку можна провести в Центрі обслуговування платників. Якщо ж власник придбав нерухоме майно за доходи, з яких не повною мірою сплачував податки, то саме зараз він має законні підстави легалізувати набуті активи», – нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті та подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024