У Локачинській громаді прийняли бюджет на 2022 рік

23 Грудня 2021, 14:31
У громаді прийняли бюджет 582
У громаді прийняли бюджет

У Локачинській селищній раді прийняли бюджет 2022 року. 

Документ прийняли на черговому засіданні селищної ради одноголосним рішенням депутатів та селищного голови, повідомляє заступник селищного голови Тарас Хом'як

В головному кошторисі громади передбачені кошти для функціонування садочків, шкіл, позашкілля, мистецьких та культурних закладів, закладів соціального захисту населення та інших комунальних установ та організацій.

Належну увагу приділили і медицині – передбачено видатки для оплати комунальних послуг Локачинського ЦПМСД з мережею амбулаторій та ФАПів, Локачинської лікарні, виплату пільгових пенсій медичним працівникам, придбання харчування для дитини, хворої на фенілкетонурію, придбання медичного устаткування та обладнання для Локачинської лікарні.

Також заплановані кошти на проведення капітального та поточного ремонту комунальних доріг та тротуарів в громаді, облаштування та ремонт вуличного освітлення, ремонту харчоблоку Локачинського ліцею, придбання спеціальної техніки для Локачинського ВУЖКГ, кошти для забезпечення робіт із благоустрою, водопостачання, водовідведення та утримання комунальних доріг.

Більше 100 тисяч гривень передбачили на одноразову соціальну допомогу жителям громади та виділили кошти для виплати грошової премії обдарованим дітям на виконання Програми підтримки обдарованих дітей.

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024