З Локачинського району до Збройних Сил направили 13 хлопців

23 Листопада 2017, 19:15
У РДА обговорюють призов на строкову військову службу 1963 Джерело: http://www.locadm.gov.ua/
У РДА обговорюють призов на строкову військову службу

У райдержадміністрації обговорили осінній призов на строкову військову службу.

Голова райдержадміністрації Віктор Дудечко 23 листопада провів робочу нараду з селищним та сільськими головами району за участі районного військового комісаріату про проведення осіннього призову до Збройних сил України, – інформує офіційний сайт Локачинської РДА.

 «Осіння призовна кампанія пройшла на високому організаційному рівні. До лав Збройних сил України направлено 13 юнаків при планових показниках 11 осіб», – звітувала виконуюча обов’язків начальника призову, головна спеціалістка відділення комплектування райвійськкомату Олена Тлумач.

Окрім цього, вона відзначила роботу Війницької сільської ради з організації призову. Також розповіла про недоліки, які пов’язала з оповіщенням, врученням повісток, поданням інформації про призовників у деяких сільських радах, підприємствах та організаціях.

Олена Тлумач зазначила, що призовна кампанія проходила не завжди гладко, адже чимало хлопців виїхали закордон на заробітки. Окрім цього, не дуже відповідально поставилися до військової служби більшість призовників та їх родин.

Перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Сафронова зауважила, що завдання виконані завдяки співпраці правоохоронних органів та керівників органів місцевого самоврядування.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39