У Локачах змагалися найкращі вокалісти району

27 Листопада 2017, 14:44
Марта Лишук 4107 Джерело: Фото Інни Гринюк
Марта Лишук

За можливість представляти район на обласному конкурсі вокалістів змагалися юні співаки та співачки Локачинщини.

Захід провели 26 листопада. Організатори – відділ освіти, молоді та спорту Локачинської РДА та районний Будинок школяра.

Ведучими заходу були Діана Фордюк, Віталій Ящук, Артур Голян та Влада Самчук.

1
Ведучі заходу
Ведучі заходу

Перше місце у молодшій віковій групі (7-10 років) виборола Марта Лишук. Дівчина є солісткою ансамблю «Зернятко» районного Будинку школяра. Марта виконала пісню «Україно» з репертуару Жанни Боднарук. Керівниця солістки – Інна Гринюк.

4
Марта Лишук
Марта Лишук

Перше місце у середній віковій групі (11-14 років) взяла Марина Мельничук. Дівчина є ученицею школи у П’ятикорах. Марина виконала пісню «Мати» з репертуару Ірини Цуканової. Керівник солістки – Василь Бугайчук.

1
Марина Мельничук
Марина Мельничук

Перше місце у старшій віковій групі (14-17 років) заслужила Софія Петренко. Дівчина навчається у Локачинській гімназії. Софія виконала пісню «Мама», слова і музика Лесі Горової. Керівниця солістки – Галина Сірук.

Запис виступу Софії у форматі відео є у вчителя Локачинської школи та її батька Валерія Петренка на сторінці у Facebook.

«Ця група найменша по кількості учасників, але найрізноманітніша по музичних стилях – від народної пісні до інструментального року», – коментує представниця Будинку школяра Інна Гринюк.

Оцінювали конкурс викладачі музичної школи, дирекція відділу культури, методист та начальник відділу освіти.

«Всього у конкурсі взяло участь 45 діток з різних куточків району. Усі вони отримали не тільки дипломи та подяки від начальника відділу освіти, але й неоціннений конкурсний досвід, який загартовує та додає впевненості», – переконана Інна Гринюк.

Переможці представлятимуть район на обласному рівні. 

2
Конкурс вокалістів на сцені Будинку культури
Конкурс вокалістів на сцені Будинку культури

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром