Бюджет району: куди піде більше 700 тисяч гривень

27 Листопада 2017, 19:50
1498 Джерело: 24 Канал

У райдержадміністрації обговорюють районний бюджет на 2018 рік.

Чергову оперативну нараду з начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками установ та організацій району провели 27 листопада, – інформує офіційний сайт Локачинської РДА.

Голова Локачинської РДА Віктор Дудечко підсумував роботу за тиждень, зокрема розповів про спрямування коштів державної допомоги на соціально-економічний розвиток (субвенцію).

«Уже завершено підготовку пакету документів для підписання угоди на виконання робіт з капітального ремонту районного будинку школяра загальною вартістю  більше 700 тисяч гривень», – інформував начальник відділу містобування, архітектури, інвестицій та економічного аналізу Федір Пилипчук.

Віктор Дудечко зауважив, що бюджетні кошти потрібно використати максимально до кінця року.

Наступне питання наради – районний бюджет на 2018 рік. Значна частина районного бюджету відійде новоутвореній Затурцівській об’єднаній територіальній громаді. Тому постає питання, як утримувати районні установи та організації, котрі поширюють свою діяльність і на населені пункти Затурцівської громади.

«Доведені показники майбутнього районного бюджету знову ж таки викликають занепокоєння – повторюється цьогорічна ситуація з нестачею коштів на заробітну плату», – зазначила начальниця управління фінансів райдержадміністрації Валентина Попович.

Роботу над бюджетом продовжують. Віктор Дудечко висловив сподівання, що районна рада ухвалить документ до 25 грудня.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39