У Локачинському районі оновлять 13 зупинок

28 Листопада 2017, 16:40
Оновлена зупинка у селі Війниця 4816 Джерело: http://www.locadm.gov.ua
Оновлена зупинка у селі Війниця

В облдержадміністрації ініціювали ремонт усіх зупинок громадського транспорту на трасі «Луцьк-Володимир-Волинський».

В Локачинському районі оновлять 13 зупинок, зокрема на території Холопичівської сільської ради – 6, Затурцівської – 4 та Війницької – 3. А в Молчанові та Затурцях облаштують ще й додаткові місця посадки-висадки пасажирів, ці площадки викладуть бруківкою і окантують бетонними бордюрами, – йдеться на сайті Локачинської РДА з покликанням на коментар її очільника Віктора Дудечка.

Втілювати завдання почали ще у жовтні, хоча обговорювали їх ще наприкінці літа. Підрядник – місцева будівельна бригада Михайла Залізнюка.

Затурцівська сільська рада посприяла тому, що зупинки уже поштукатурені та перекриті металопрофілем. Кошти на це найближчим часом мають виділити спонсори.

«В усіх павільйонах, окрім Окорського, є лавочки, а також смітники. Сміття вивозять раз в два тижні», – зазначив голова Затурцівської сільради Володимир Патійчук.

Павловичівський цегельний завод посприяв тому, що автобусну зупинку у селі Війниця відремонтували та пофарбували. Ремонт двох інших не розпочали, оскільки погодні умови цьому перешкоджають.

«До нового року планується поштукатурити павільйони і перекрити бляхою. На зупинці в Губині дах з металопрофілю слід лише підрихтувати. Сміття вивозять наймані працівники, або дорожня служба», – зазначив місцевий сільський голова Мирослав Базар.

Будівельний процес на території Холопичівської сільської ради ще не стартував. Сільський голова Василь Гутий каже, що візьметься за це навесні, оскільки негода роботам не сприяє. Також зазначив, що «потрібно підшукати спонсорів, адже плануємо поштукатурити усі зупинки, водночас зберігши декоративну мозаїку. Також перекриємо їх шифером, замінимо деякі лавочки».

Згідно із спільним рішенням сільських голів та районної влади, усі зупинки пофарбують в національні кольори. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39