У Затурцівській спецшколі відбувся тиждень національно-патріотичного виховання

21 Січня 2022, 16:48
У Затурцівській спецшколі відбувся тиждень національно-патріотичного виховання 488
У Затурцівській спецшколі відбувся тиждень національно-патріотичного виховання

З 17 по 23 січня в Затурцівській спеціальній школі «Центр освіти» Волинської обласної ради проходить тиждень національно-патріотичного виховання «В єдності наша сила».

Про це повідомили на сайті закладу освіти.

У класах провели виховні години: «Єдина і неподільна Україна», «Співаєм славу тій події і тепер», уроки державності: «Шлях до незалежності», «Україна – наша єдина доля».

17 січня відбулася загальношкільна лінійка, присвячена Дню Соборності України «В єдності наша сила!». Вихователь Я. М. Косюк ознайомила учнів з історією боротьби українського народу за соборність своїх земель з часів Київської Русі до сьогодення. Діти переглянули тематичну презентацію та  відеофільми: «Проголошення Акту злуки», «Живий ланцюг 1999р.».

Цікавою була відеоекскурсія найбільшими містами України, як символ єдності східних і західних земель. Вихованці взяли активну участь у  експрес-вікторині «Моя Соборна Україна». Переможці вікторини були нагороджені медалями «Я патріот України», «Я патріотка України».

Педагог організатор Н.Й. Кузава організувала флешмоб до Дня Соборності України «Україна – це ми!». Щоб підкреслити значення свята, хлопці та дівчата одягнулися у вишивані сорочки, скандували гасла: «Україна – це ми», «Я люблю Україну», «Ми –українці», «Я – українець і я цим пишаюсь».

«Проведення таких заходів сприяє вихованню в учнів поваги та любові до Батьківщини, українського народу, формуванню в них свідомого громадянина-патріота української держави», – йдеться у дописі.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024