На Волині проводять аварійні роботи з ліквідації вибоїн на дорогах

22 Січня 2022, 11:40
На Волині проводять аварійні роботи з ліквідації вибоїн на дорогах 418
На Волині проводять аварійні роботи з ліквідації вибоїн на дорогах

На автошляхах Волині тривають роботи з ліквідації аварійних деформацій дорожнього покриття.

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у соцмережі.

На окремих ділянках автомобільних доріг державного значення Волині, які потребують ремонту, спостерігається значне руйнування дорожнього покриття. Це негативний результат недофінансування дорожньої галузі, що донедавна мало місце впродовж десятків років, і, як наслідок, порушення нормативних міжремонтних термінів. Також дається взнаки вплив на стан дороги природно-кліматичних факторів зимового періоду.

З метою усунення ситуацій, що загрожують безпечному руху автотранспорту, за дорученням Служби автомобільних доріг у Волинській області підрядні підприємства що є відповідальними за експлуатаційне утримання автошляхів державного значення, проводять аварійні роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття.

Ремонтні бригади працюють на пошкоджених ділянках автодоріг М 07 (Київ – Ковель – Ягодин), М 19 (Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест), Н 22 (Устилуг – Луцьк – Рівне) і Р 14 (Луцьк – Дольськ).

З початку поточного року на автошляхах державного значення області ліквідовано вибоїни на площі близько 1100 м2.

Роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття проводять на автошляху Н 22 Устилуг – Луцьк – Рівне поблизу села Звірів. Такі роботи підрядник розпочав на ділянці, що межує з Рівненською областю, і рухається в напрямку м.Луцька. Використовується холодна асфальтобетонна суміш.

Контроль якості вказаних аварійних дорожніх робіт, у т.ч. матеріалів, що застосовуються, здійснюється лабораторією та інженерами з технічного нагляду Служби автомобільних доріг у Волинській області. Ліквідація ямковості – це вимушений тимчасовий захід, який дозволяє у міжсезоння забезпечити безпечний проїзд автошляхом до початку проведення ремонту.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024