Локачі: військовослужбовці району отримали відзнаки до свята

08 Грудня 2017, 12:41
1852

7 грудня 2017 року, голова райдержадміністрації Віктор Дудечко привітав учасників АТО району, військовослужбовців районного військового комісаріату, його працівників з Днем Збройних сил України.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Голова РДА вручив подяки голови районної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних Сил України Литвину Юрію Григоровичу - капітану,  начальникові відділення офіцерів запасу і кадрів Локачинського районного військового комісаріату та Рожку Володимиру Петровичу - старшому солдату, операторові відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Локачинського районного військового комісаріату.

В.о. районного військового комісара Павло  Вознюк привітав присутніх з Днем Збройних сил України та вручив відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції, яка встановлена з метою гідного відзначення осіб - захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, учасникам АТО - жителям Локачинського району.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39