На Волині у січні до держбюджету сплатили 457 мільйонів гривень податків

20 Лютого 2022, 15:08
Сплата податків 422
Сплата податків

У січні 2022 року волинські платники податків спрямували до держбюджету 457 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених в області податків до державної скарбниці на 11,8% перевищує аналогічні показники торік. Про це Бізнес.Район повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

«Оскільки до держбюджету у січні з області надійшло на 48 мільйонів гривень більше податків, ніж торік, це можна впевнено вважати успішним стартом нового бюджетного року. У період виснажливого військового протистояння держава потребує відповідальності та сумління платників податків, насамперед для захисту свого суверенітету і незалежності, відтак – безпеки і свободи кожного з нас», - наголошує заступниця начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Посадовиця запевнила, що фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід платників і належне адміністрування.

«Рівні конкурентні умови для легального бізнесу, що наповнює бюджет, можливо створити лише своєчасною протидією ризиковій діяльності окремих бізнес-груп. Щоб запобігти бюджетним втратам та створити більш сприятливе середовище для сумлінних платників фахівці податкового адміністрування використовують найновіші технологічні рішення та забезпечують якісний і неупереджений аналіз діяльності господарюючих суб’єктів. У підсумку, в області фіксуємо ріст показників сплати податків», - підсумувала Ольга Ліщинська.

Читайте також: Перший місяць нового року додав громадам Волині 18 мільйонів гривень податку на нерухомість

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39