Охочі локачани можуть взяти участь у конкурсі для адвокатів

11 Грудня 2017, 17:55
1594

Оголосили конкурс з відбору адвокатів, яких залучають для надання безоплатної правової допомоги.
Відповідно до наказу Міністерства юстиції України з 18 листопада по 23 січня Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, – інформує Локачинське бюро з надання безоплатної правової допомоги.
 Для участі у конкурсі адвокатам необхідно: 
1)    Зареєструватися на веб-сторінці http://contest.legalaid.gov.ua з 18 листопада до 17 грудня включно, де заповнити анкету та біографічну довідку; зазначити адресу електронної пошти для отримання інформації у зв’язку з конкурсом та регіон, у якому адвокат проходитиме індивідуальну співбесіду з конкурсною комісією;завантажити посвідчені (підписані) адвокатом скановані копії заяви, усіх заповнених сторінок паспорта (чи іншого документа, що посвідчує особу), свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю та мотиваційного листа (у довільній формі обсягом до 500 слів). 
УВАГА! За фактом реєстрації адвокат отримає повідомлення Координаційного центру з надання правової допомоги про прийняття заявки на опрацювання. Після перевірки наявності надісланих копій документів, адвоката поінформують про їх відповідність чи невідповідність встановленим вимогам за вказаною адвокатом адресою електронної пошти. У разі отримання повідомлення про невідповідність документів встановленим вимогам реєстрацію можна пройти повторно (до завершення строку реєстрації). 


2) Впродовж 19-25 грудня включно пройти дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги», ознайомитися з його матеріалами та скласти тестові завдання, що оцінюються автоматично (адреса веб-сторінки дистанційного курсу, логін та пароль будуть зазначені в електронному повідомленні Координаційного центру з надання правової допомоги). 
3) Впродовж 9 – 12 січня (конкретні дата, час і місце проведення повідомлять кожному адвокатові додатково) пройти індивідуальні співбесіди з конкурсною комісією, під час якої адвокати оцінюватимуться за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити приклади надання правової допомоги. 
УВАГА! Під час проходження співбесіди із конкурсними комісіями адвокати повинні надати оригінали паспорта та свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Крім того, з 27 по 29 грудня включно конкурсні комісії розглядатимуть подані адвокатами документи, оцінюючи адвокатів за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосованих до адвоката дисциплінарних стягнень та враховуючи результат проходження адвокатом дистанційного курсу «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги». Цей етап відбувається без персональної участі адвокатів. 
Адвокатів, які пройдуть конкурс, залучать до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі.

 

Коментарі
12 Грудня 2017, 14:18
Доброго дня! Прохання замінити назву статті, так як сам конкурс не проходитиме у Локачинському районі, а зацікавлені адвокати з району можуть взяти у ньому участь
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024