У райлікарні відкрили нове інфекційне відділення

15 Грудня 2017, 13:32
Інфекційне відділення 4096 Джерело: http://www.locadm.gov.ua
Інфекційне відділення

Дитяче відділення у райлікарні переобладнали під інфекційне.

Нове інфекційне відділення відкрили 14 грудня , – йдеться на сайті Локачинської РДА.

Раніше лікарня мала окреме інфекційне відділення, у якому в попередні роки провели ремонтні роботи: замінено дах, віконні та дверні блоки.

Але, у зв’язку з реформуванням первинної ланки медицини, керівництво району та лікарні передало корпус інфекційного відділення під майбутню амбулаторію первинної медико-санітарної допомоги, а під інфекційне відділення вирішили переобладнати дитяче.

На це спрямували  100 тисяч гривень з районного бюджету, майже 80 тисяч гривень –  кошти спецфонду (який формується з внесків жителів району). 

1
Інфекційне відділення після ремонту
Інфекційне відділення після ремонту

Головний лікар центральної районної лікарні Олег Франчук подякував колективу інфекційного відділення та господарської групи лікарні, які доклали зусиль до ремонту.

1
Відкриття відділення
Відкриття відділення

Створене інфекційне відділення має окремий вхід та умови для прийому та обстеження пацієнтів. Відремонтували лікарняні палати, яких є 8, з них 2 – ізольовані бокси з окремими санітарним вузлами.

«Ви взяли на себе важке завдання – своїми силами провести ремонтні роботи. Були білі не від своїх халатів – а від будівельних розчинів і малярних фарб. Я вдячний Вам за все, що ви зробили – зробили не для себе, а для всіх нас», – зазначив голова РДА Віктор Дудечко.

Олег Франчук повідомив, що найближчим часом для потреб лікарні  за кошти спецфонду закуплять електроміостимулятор, тонометри, дерматоскоп, дошку Євмінова, ваги з ростоміром, кушетку та інше медичне обладнання на суму майже 70 тисяч гривень.

1
Коридор у лікарні
Коридор у лікарні

Читайте також: У Локачинській райлікарні ліквідували відділення патології вагітних

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024