Скільки заробляє, подорожує та хворіє нардеп Сергій Мартиняк

19 Грудня 2017, 16:15
Сергій Мартиняк 3086
Сергій Мартиняк

Сергій Мартиняк у Верховній Раді є членом Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Із волинських обранців він другий за кількістю часу проведеного у закордонних відрядженнях: 25 днів у семи відрядженнях, – інформує Четверта влада.

У 2014 його обрали мешканці чотирьох районів: Горохівського, Локачинського, Турійського та Луцького.

За цей час він відвідав 4 країни: Францію та двічі Бельгію для участі в інавгурації та засіданнях Парламентського комітету асоціації Україна-ЄС, Вірменію – для участі в сесії парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ, тричі Польщу для участі в засіданні Міжпарламентської асамблеї України та Польщі, відзначення 1050-річчя Хрещення Польщі та за програмою міжнародних обмінів.

Також цього року, окрім поїздок в округ, Сергій Мартиняк їздив у місто Дніпро для участі у засіданні Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС. Офіційно коштів на відрядження Сергія Мартиняка не виділяли.

Двічі Сергій Мартиняк перебував в основній відпустці: 39 і 42 дні. Традиційно для народних обранців у липні-вересні.

Двічі він також скористався правом неоплаченої відпустки на 6 днів. Обидва рази – у лютому 2016 року.

Цікаво, що із 16 до 19 лютого того року нардеп перебував у відпустці за власний рахунок, а робочий день понеділка 15 лютого, схоже, просто прогуляв. «Четверта влада» звернулася до нардепа із питанням щодо цього, однак через свого помічника Олександра Пизу той відмовився будь-що пояснювати.

До слова, нещодавно журналісти програми «Народна прокуратура» з’ясували, що Польща не просто так близька Сергію Мартиняку. Він там має бізнес. Зокрема, одній із його польських компаній належить вілла в Іспанії на понад 500 квадратних метрів. Частенько за кордоном перебуває і жінка Ольга Лихач, з якою, як з’ясували журналісти, у нього є спільна дитина. Проте, вони не перебувають в офіційному шлюбі.

Сергій Мартиняк офіційно перебував на лікарняному 6 разів: по два лікарняних щороку в різний період. Загалом тривалість лікарняних склала 37 днів. Найдовше на лікарняному нардеп провів у лютому-березні цього року: 18 днів. Їх він взяв майже одразу після відряджень до Польщі та Франції.

За 2 роки і 10 місяців роботи Сергій Мартиняк отримав понад 380 тисяч гривень зарплати.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024