Локачанка перемогла у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Стильний папір»

24 Березня 2022, 09:01
Переможниця ФОТО 2128
Переможниця

Учениця ОЗЗСО «Локачинський ліцей» Огродніча Аліна зайняла І місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі.

Про це повідомляють на сторінці школи.

«Стильний папір. Літо з ароматом кави», який відбувся у дистанційному форматі (вчителька Черняк Анджела). Завдання фестивалю полягало у виготовленні сценічного костюма з паперу, використовуючи різні техніки, а також через виріб потрібно було передати свої враження від літнього дня у Львові.

«І нам таки вдалося відобразити красу цього чарівного міста та отримати перемогу», – пише вчителька.

«Львів – місто вражень, яке зачаровує з першого погляду. Це місто кави, місто тисячі левів, місто музики, шоколаду, терас. Така атмосфера надихає творити та фантазувати.

І прикладом цього є сукня, виготовлена із гофрованого і обгорткового паперу, кружевних серветок. Доповнює цей образ оригінальний тематичний капелюшок. Деталі сукні вказують на вишуканість та аристократичність її власниці, що притаманні львівській панночці. Кавові зерна та палички кориці є родзинками сукні. 

Її пастельні кавово-шоколадні кольори переносять нас у затишну львівську кав'ярню, де можна насолодитися незрівнянним смаком і ароматом кави, шоколадних десертів. Нотний принт на окремих елементах сукні нагадує про різноманітні музичні дійства у місті Лева: концерти у філармонії, фестивалі пісні, виступи вуличних музик тощо. 

Світлини визначних львівських пам'яток нагадують про неповторний стиль архітектури цього міста. Створені рослинні орнаменти та паперові квіти дарують політ фантазії про чудову природу влітку. 

Отож, кожна деталь цього образу, як і вся сукня загалом пробуджують нашу уяву про незабутній літній день у Львові».

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024