Троє в очікуванні четвертого: у Луцьку зіграли матчі Кубка Волині з футзалу

22 Грудня 2017, 11:45
У матчі «Динамо» - «Хорів» фінальний свисток судді зафіксував сенсаційну перемогу луцького колективу 1212 Джерело: http://lutsk.rayon.in.ua
У матчі «Динамо» - «Хорів» фінальний свисток судді зафіксував сенсаційну перемогу луцького колективу

Подвійне протистояння обласного центру із селом Хорів виявилося рівним за результатом: «Динамо» несподівано покрокувало до півфіналу змагань, а на «Надію» чекатиме ще одна гаряча битва з луцькими суперниками з «Волиньагротеху».

Футзальний вечір обіцяв бути цікавим, незважаючи на статус яскраво виражених фаворитів обох команд з Локачинського району, – пише Район.Луцьк.

Втім, гравці «Бренда» у першій грі все ж зуміли по-справжньому здивувати чинних аматорських чемпіонів України з футзалу. Уже перша їхня атака завершилася голом Дмитра Романюка, а на те, щоб змінити рахунок на табло, «чорно-сірим» знадобилося менше 20 секунд ігрового часу.

Однак на те вона й «Надія», аби бути готовою до різних поворотів у матчі. Ближче до середини тайму чемпіони області перехопили ініціативу, а два голи Владислава Мазура схилили шальки терезів вже на користь «фермерської» команди. Ще до перерви Андрій Любуська збільшив перевагу номінальних гостей поєдинку – 1:3. А у другому таймі попри усі старання «Бренд» так і не зумів підібрати ключі до воріт Ігоря Пунди. Більше того, у кінцівці поєдинку лучани ще тричі пропустили (одного разу – й від самого голкіпера «Надії»), а тому далі у Кубку Волині йде саме його чинний переможець. За останню путівку до півфіналу змагань «Надія» змагатиметься з добре знайомими та принциповими суперниками з «Волиньагротеху».

Упевнена гра «старших братів» мала б вселити таку ж легкість і у гру МФК «Хорів», тим більше, що суперниками були «динамівці» з Вищої ліги. Утім, якраз-таки внутрішній спокій зіграв з підопічними Віктора Ревка злий жарт. У середині першого тайму Богдан Турчик потужним ударом відкрив рахунок у матчі, а тому в гостей не було іншого вибору, як грати свою улюблену схему в п’ять польових. Як наслідок, півтора тайми усі десять учасників гри постійно перебували на половині майданчику «Динамо». Ось тільки «кулястий» вперто не йшов у рамку Сергія Видрича: його сейви та неточні удари гостей звели нанівець усі їх зусилля, а два голи у порожні ворота від Миколи Казьмірука та того ж Богдана Турчика наприкінці поєдинку підсумували сенсаційну «вікторію» лучан. Таким чином, у півфіналі Кубка Волині між кількістю представників із Суперліги та Вищої ліги буде паритет, адже раніше з другого за рангом дивізіону на цю стадію турніру пробився «Мідас».

Уже 23-24 грудня на майданчиках «Арени-Спорт» відбудеться новий тур чемпіонату області з футзалу, який обіцяє бути наповненим чималою кількістю по-справжньому гарячих та цікавих протистоянь.

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024