Що робити, якщо виникла заборгованість за газ

17 Травня 2022, 13:11
Заборгованість за газ Реклама 234
Заборгованість за газ

Рівень розрахунків побутових клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у квітні складає 22%.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

У минулому місяці волиняни сплатили за блакитне паливо 176 млн грн. Разом з тим заборгованість населення на кінець місяця сягає 615 мільйонів гривень.

«Дякуємо кожному клієнту, який дотримується договірних зобов’язань та вчасно сплачує за спожитий газ. Важливо розуміти, що безперебійна робота комунальної сфери в умовах воєнного стану потребує розрахунків за надані послуги. 

Ці кошти необхідні для придбання енергоресурсів, виплат зарплат працівникам та податків до бюджету», – констатує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Під час дії воєнного стану ТОВ  «Волиньгаз Збут» не припиняє постачання природного газу боржникам і не стягує штрафи за невчасні розрахунки. Однак у компанії просять не накопичувати борги та, по можливості, оплачувати рахунки за комунальні послуги.

Для тих, хто має заборгованість компанія надає можливість укласти договір на реструктуризацію. Умови такого договору передбачають погашення накопиченого боргу частинами.

Укласти договір можна у Центрі обслуговування клієнтів, що знаходиться у місті Луцьк, на проспекті Молоді, 14 А або у районних відділеннях.

У першому кварталі 2022 року уклали 117 договорів реструктуризації на суму майже 1,25 мільйона гривень.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024