Учні Павловичівського ліцею брали участь в онлайн-таборі

23 Червня 2022, 19:15
Онайн-табір ФОТО 334
Онайн-табір

Протягом двох неперевершених тижнів учні Павловичівського ліцею брали участь у всеукраїнському онлайн таборі GoCamp.

За допомогою арттерапії з Катериною Тарлинською, Вірою Кордобою, Маргаритою Парельською та багатьма іншими керівниками діти мали можливість відірватися від сучасних подій. Про це йдеться на сторінці ЗЗСО «Павловичівський ліцей».

Учні мали можливість познайомитися: з Христиною Головко - проєктною менеджеркою Інтернет-холдингу «Українська Правда», з Богданом Логвиненко - журналістом, письменником, засновником проєкту Ukraїner, з Катериною Павленко та гуртом Go-A - учасниками Євробачення 2021, Ярославом Джусєм - керівником гурту Шпилясті кобзарі, Данилом Гайдамахою, тік ток блогером, який просуває Україну в світі, з Матвієм Глазуновим, 13-річним юнаком з села Шпаківка на Харківщині, аніматором, дизайнером, який створює короткометражні фільми та помріяти з Олександром Педаном, українським шоу-меном, телеведучим та відеоблогером.

Поряд з тим, діти зустрілися та співрацювали із командою Трибухівської школи, що на Тернопільщині, та чудовою волонтеркою Горошинською Оленою.

Всі зустрічі таборової команди проходили у невимушеній доброзичливій атмосфері.

Учасники табору ділилися своїми враженнями та обговорювали завдання. Діти разом із керівниками створювати «стікери», меми, презентувати свою громаду, розповісти про мрії використовуючи Tiktok.

Загалом учасниками онлайн-табору GoCamp стали:
  • 219 шкільних команд;
  • 71 таборова команда, де об’єднались школи зі всієї України;
  • майже 2100 учнів;
  • більш ніж 300 вчителів;
  • 71 волонтер з України та 19 країн світу;
  • 15 мотиваційних зіркових спікерів.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024