Дороги: скільки виділять на ремонт доріг у районі

11 Січня 2018, 15:40
Голова РДА Віктор Дудечко 2669
Голова РДА Віктор Дудечко

На ремонт доріг у Локачинському районі планують виділити 18 мільйонів гривень, на умовах співфінансування – 3,6 мільйони.

«З 1 січня 2018 року відповідно до прийнятих  у 2016 році законодавчих актів розпочав роботу розпочав роботу Державний дорожній фонд. За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, вперше автодорожня галузь отримає гарантоване державою фінансування», – йдеться на сайті Локачинської РДА.

Щодо Локачинського району, то мова йде про 18 мільйонів гривень, або 7,5 км капітально відремонтованої дороги на умовах співфінансування – 3,6 мільйонів.

Голова райдержадміністрації Віктор Дудечко 9 січня зустрівся з активом Старозагорівської сільської ради  та запропонував жителям Старого Загорова, Нового Загорова, Хорова  підтримати пропозицію щодо співфінансування  робіт з капітального ремонту дороги комунального значення Локачі-Старий Загорів.

Учасники зборів підтримали пропозицію, оскільки дорога, яка з’єднує одне з найбільших сіл району з районним центром,  вже багато років викликає нарікання, як і перевізників, так і приватних автовласників.

«Не повинен залишитись осторонь і малий бізнес – реалізація такого проекту  стане прикладом об’єднання громади навколо  життєво значущих для усіх жителів справ», – пишуть на сайті райдержадміністрації.

Громада також сподівається, що до співфінансування долучаться і великі сільгоспвиробники, які ведуть свою господарську діяльність на території сільської ради. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39