Локачан просять долучитись до порятунку зубра

26 Січня 2018, 11:11
Травмований зубр 1649
Травмований зубр

Травмованого зубра виявили на території Звірівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ».

Звертаємось до усіх природоохоронних організацій, природоохоронних органів та небайдужих громадян з проханням про допомогу в порятунку одного з ссавців України – ЗУБРА, – пише Ківерцівський НПП «ЦУМАНСЬКА ПУЩА».

Служба державної охорони природно-заповідного фонду виявила травмованого зубра на території Звірівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ» (мисливські угіддя ДП «МГ «Звірівське»). Співробітники парку та мисливського господарства організували щоденне спостереження за станом тварини.

На 26 січня призначили спільне обстеження та порятунок хворої тварини спеціалістами ветеринарної служби району та області, представниками управління екології Волинської ОДА, Держекоінспекції у Волинській області. Необхідна термінова евакуація тварини з подальшим лікуванням в умовах ветеринарного стаціонару.

Співробітники парку та мисливського господарства звертаються до природоохоронних організацій, державних установ і небайдужих громадян з проханням надати посильну допомогу у медичних та знерухомлюючих засобах (перелік визначають ветеринари та керівні контактні особи).

Контактна особа – директор Ківерцівського НПП Квач Ігор Степанович, тел. 066-726-90-93.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024