Відремонтують дорогу Локачі – Старий Загорів

02 Лютого 2018, 09:47
5704

Дорогу комунального значення Локачі – Старий Загорів включено до переліку шляхів, які планується ремонтувати у 2018 році на умовах співфінансування за кошти Дорожнього фонду.

31 січня заступник  директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Віктор Довгополюк із фахівцями департаменту, представником проектної організації, начальником відділу  містобудування, архітектури, інвестицій та економічного аналізу райдержадміністрації Федором Пилипчуком, начальником Локачинської  філії Горохівського райавтодору Анатолієм Татарином оглянули дорогу Локачі – Старий Загорів. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної та інформаційної політики.

Проїхавши всі 6 км 380 м  автошляху, обласні та районні фахівці обговорили роботи, які необхідно передбачити у проектно-кошторисній документації.

Віктор Довгополюк рекомендував дорожній службі району вже розпочинати роботу з розчищення придорожніх смуг, у межах населених пунктів залучити до цих робіт жителів. Свої побажання висловив і один із замовників робіт, Старозагорівський сільський  голова Ростислав Остапчук, який сподівається, що роботи вдасться завершити до визначної дати – 75 річниці бою чоти «Берези» під стінами Новозагорівського монастиря.

Коментарі
02 Лютого 2018, 19:54
пане Татарин! А як вам стан дороги на Дорогиничі? Ви ж часто їздите провідувати свого синочка, то чи ж добре вам (і нам тоже ) скакати по тих ямищах? Особливо то стосується відрізку між П'ятикорами і так званими Кострами - там же живого місця на асвальті нема, яма на ямі, не то що проїхати - пройти невозможно.То може би ви ще й на цей участок дороги увагу звернули і так сказать по-дружньому відремонтували ту горе дорогу. І вам би було добре (не гробили би свою машину) і нам коло вас.
03 Лютого 2018, 00:35
асфальт на ремонт пропив Цибуля з Бурком тому і ями на дорозі! Чекайте виборів мо ексголова РДА Мазурок щось пообіцяє....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024