На Локачинщині відбувся Благодійний турнір з міні-футболу

12 Листопада 2022, 15:00
Благодійний турнір з міні-футболу ФОТО 174
Благодійний турнір з міні-футболу

28 жовтня на спортивному стадіоні села Козлів організували благодійний турнір з мініфутболу для вшанування памʼятім Андрія Бугайчука.

Багато років аматори спорту, учнівська молодь, футболісти Локачинської громади вшановують пам’ять земляка, молоду людину, яка залишила частинку себе у локачинському футболі. Про це йдеться на сторінці Я там де, «Локачі»| FC Lokachi.

Цьогорічні змагання – вісімнадцяті за ліком. Позмагатися на почесний Кубок Пам’яті виявили бажання п’ять команд Локачинської громади: ФК «Локачі», ДЮСШ «Привітне», команда район Менроус селище Локачі та дві команди села Козлів: ФК «Луга» та ФК «Юність». Організатори заходу привітали всіх учасників та гостей з цією пам’ятною подією.

Переможцем турніру стали такі команди:

  • Перше місце – ФК «Локачі». Вона нагороджена перехідним Кубком від федерації футболу локачинщини;
  • Друге місце посіла команда дитячо-юнацької спортивної школи села Привітне;
  • Третє місце – команда «Луга» села Козлів.

За зайняті призові місця гравці нагороджені медалями та Дипломами Управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради.

Зібрані під час турніру кошти підуть на адресну допомогу нашим захисникам – землякам, спортсменам ЗСУ, які нині на передовій і завдяки кому ми можемо сьогодні проводити такі заходи.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024