Затурцівську ОТГ відвідали представники служби зайнятості

03 Лютого 2018, 09:15
1367

У рамках співпраці з соціальними партнерами виїзна робоча група у складі директора Локачинського районного центру зайнятості Олександра Ребрука, виконуючої обов’язки директора Локачинсьої районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяни Яцюк, провідного фахівця І категорії з питань зайнятості Раїси Грицюк провела спільне засідання  з новообраним Затурцівським сільським головою (ОТГ) Володимиром Патійчуком і спеціалістами об’єднаної громади.

Під час зустрічі  Володимир Андрійович зазначив, що вибори в об’єднаній громаді відбулись, до об’єднаної громади,  крім Затурцівської сільської ради, виявили бажання долучитися ще п’ять населених пунктів Шельвіської та Зубильненської сільських рад. Сільська об’єднана громада і надалі тісно співпрацюватиме із службою зайнятості. Вже на наступну сесію у регламент внесли питання прийняття Програми зайнятості населення  сільської ради на 2018-2022 роки, – повідомляють у Локачинському РЦЗ.

Спеціалісти служби зайнятості Локачинського районного ознайомили з послугами, що надає служба зайнятості, надали методологічну допомогу з питань формування нової Програми зайнятості населення. Обговорили юридичні аспекти  працевлаштування осіб, що працювали у сільських радах, ознайомили з можливістю  навчання  новопризначених сільських старост.

Володимир Патійчук відзначив службу зайнятості району як чи не єдину сервісну службу, що першою запропонувала допомогу і свої послуги новоствореній громаді.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024