У Затурцях говорили про безробіття, зайнятість та фінансову підтримку підприємцям

27 Лютого 2018, 15:29
Представники районного центру зайнятості та Затурцівської сільради 5067
Представники районного центру зайнятості та Затурцівської сільради

Щоб сприяти створенню нових робочих місць та розробити Програму зайнятості ОТГ до 2020 року, представники районного центру зайнятості зустрілись із представниками Затурцівської сільради. 

Програма сприяння зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць на період до 2018-2022  років є основою для  розроблення територіальних та місцевих програм зайнятості населення, – інформує Локачинський районний центр зайнятості.

Директор Локачинського районного центру зайнятості Олександр Ребрук та фахівчиня відділу надання соціальних послуг Раїса Грицюк зустрілись 23 лютого із секретаркою сільради Надією Гаврилюк та бухгалтеркою Марією Порвою.

«Мета програми – реалізація державної політики зайнятості та соціального захисту населення від безробіття на території сільської ради», – зазначив директор районного центру зайнятості Олександр Ребрук. 

«Програму зайнятості населення Затурцівської об’єднаної територіальної громади розглянуть на сесії сільради у березні. Включать і питання фінансування програми, у тому числі фінансову допомогу підприємцям-початківцям», – запевнили представниці Затурцівської сільської ради.

Окрім цього, згадали і про активну співпрацю сільської ради з районним центром зайнятості в організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Наприклад, у лютому створили одне тимчасове робоче місце для проведення громадських робіт з благоустрою території кладовища, придорожніх смуг.

 

 

                     

 

 
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром