У Локачах відбувся турнір з баскетболу серед молоді району

07 Березня 2018, 16:40
Баскетбол у Локачах 3762
Баскетбол у Локачах

У Локачах відбувся баскетбольний турнір серед молоді.

Про це Район.Локачі сповістив провідний консультант відділу освіти молоді та спорту Локачинської РДА Назарій Демчук.

Раніше у районі проводились змагання з баскетболу серед чоловіків. В них брали участь понад 10 команд. З різних причин ці турніри тривалий час не організовувались.

Та у 2018 році відділ освіти, молоді та спорту вирішив відновити ці змагання і, як з’ясувалось, не дарма.

Турнір проходив в спортивній залі Локачинського ОНЗ.

У змаганнях взяли участь команди з сіл Затурці, Замличі, Старий Загорів («Надія»), з селища Локачі («Юніор» та «Стріт-Баскет») та збірна команда ЗОШ (смт Локачі та с. Старий Загорів).

Команди були поділені на дві групи. За результатами жеребкування в групі А грали «Юніор», «Стріт-Баскет» та Затурці, в групі Б – Замличі, «Надія» та збірна команда ЗОШ. За підсумками групового етапу до фінальної частини змагань вийшли «Юніор», «Стріт-Баскет», «Надія» та збірна команда ЗОШ.

У фінальній частині ігри проводились за олімпійською системою. У першому півфіналі зійшлись «Юніор» та збірна команда ЗОШ. Перемогу здобув досвідченіший «Юніор» - багаторазовий призер змагань.

У другому півфіналі за вихід у фінал змагались «Стріт-Баскет» та «Надія». Гра була дуже напружена, у фінал вийшла команда з Локач (46:40).

У матчі за третє місце зійшлись «Надія» та збірна ЗОШ. Перемогу здобула команда зі Старого Загорова (48-36).

За золоті медалі змагались локачинські команди «Юніор» та «Стріт-Баскет». Відразу було помітно тактичну та технічну майстерність гравців. Та все ж перемогу в матчі з рахунком (36-17) здобув «Юніор».

Команди, які посіли І-ІІІ місце у загальнокомандному заліку, нагороджені дипломами відділу освіти, молоді та спорту Локачинської РДА.

Також кожного гравця нагородили медалями.

1
Гравці у баскетбол
Гравці у баскетбол

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024