Районний бюджет: що відстоюватиме очільник райдержадміністрації на черговій сесії депутатів

18 Березня 2018, 13:57
Засідання у райдержадміністрації 1375 Джерело: http://www.locadm.gov.ua/
Засідання у райдержадміністрації

Чергова сесія районної ради відбудеться 22 березня.

«Постійна комісія з питань планування бюджету і фінансів, дотримання цінової і податкової політики та управління майном комунальної власності районної ради 15 березня провела засідання», – йдеться на сайті Локачинської РДА.

Заробітна плата, співфінансування енергоощадних заходів, соціальні програми, покращення матеріально-технічної бази закладів соціально-культурної сфери – ці та інші питання обговорили члени комісії.

 «Бюджетна» комісія районної ради заслухала звіт від начальниці управління фінансів райдержадміністрації Валентини Попович про виконання районного бюджету за 2017 рік.

Також члени комісії розглянули подання від керівників установ та організацій району, розпорядників бюджетних коштів щодо зарплати, співфінансування енергоощадних заходів,соціальних програм, покращення матеріально-технічної бази закладів соціально-культурної сфери, що можна буде реалізувати за рахунок розподілу залишків районного бюджету.

«На комісії, і на сесії районної ради, яка відбудеться 22 березня, я відстоюватиму позицію щодо спрямування коштів районного бюджету лише на першочергові потреби: заробітна плата, співфінансування проектів державного та обласного фондів регіонального розвитку, інші цілі, від яких залежить життєзабезпечення закладів соціально-культурної сфери, робота державних установ та організацій», – зазначив голова райдержадміністрації, депутат районної ради Віктор Дудечко.

Нагадаємо, що сесію районної ради, де розглядатимуть варіанти спрямування коштів районного бюджету, проведуть 22 березня.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром