Локачі: у РДА відбулася «бюджетна» нарада

20 Березня 2018, 16:42
оперативна нарада 5964
оперативна нарада

У Локачинській райдержадміністрації провели чергову оперативну нараду.

Про це повідомили у прес-службі Локачинської РДА.

Нестача коштів на виплату заробітної плати обслуговуючому та технічному персоналу шкіл , утримання  шкіл та закладів медицини, інших районних установ становить  більше двох місячних фондів. Шляхи розв’язання проблеми з фінансуванням закладів освіти, культури, медицини необхідно напрацьовувати вже зараз.

«Це питання було ключовим на засіданні бюджетної комісії районної ради минулого тижня», - зазначають у прес-службі.

У понеділок, 19 березня голова райдержадміністрації Віктор Дудечко провів чергову оперативну нараду з начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками окремих установ та організацій району та знову повернувся до бюджетних питань.

Дудечко зауважив, що доведені показники районного бюджету змушують спрямовувати кошти лише на першочергові потреби установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність галузей медицини, освіти, культури та соціального захисту, важко, але необхідно передбачити кошти на співфінансування проектів державного та обласного фондів регіонального розвитку.

Голова адміністрації повідомив про створення у Волинській ОДА робочої групи, яку очолила заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, щодо аналізу та оптимізації витрат районних бюджетів.

Голова РДА наголосив розпорядникам бюджетних коштів, що вони зобов’язані привести у відповідність до доведених показників фінансування витратні статті своїх бюджетів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024