Локачі: у школі провели семінар вчителів з англійської мови

16 Квітня 2018, 10:00
Семінар вчителів з англійської мови 2020
Семінар вчителів з англійської мови

20 березня Локачинський ОНЗ приймав гостей – обласний семінар керівників районних методичних об’єднань учителів іноземної мови «Організація навчально-виховного процесу на уроках та в позаурочній діяльності в контексті компетентісно  орієнтованого навчання та виховання».

Про це інформує НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія».

Семінар організував Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти. У семінарі взяли участь методист гуманітарного відділу Волинського ІППО Бацмай С.А., начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Комар О.С.,заступник голови Затурцівської ОТГ Демедюк В.І., завідувач райметодкабінету Журавлюк В.М., методист РМК Хитра І.С.           

Волонтер Корпусу Миру США в Украіні Кера Шредер провела майстер-клас для вчителів та тренінг для старшокласників.

Вчителі та учні нашої гімназії презентували різні форми позакласної роботи ОНЗ, що сприяють створенню мотиваційного простору для розвитку лінгвістично обдарованої особистості. Старшокласники(координатор Боярська Л.І.) провели екскурсію для гостей. Члени Європейського клубу «Вектор» (координатор Боярська С.О.) презентували свою роботу і порадували гостей виконанням гімну гімназії трьома мовами. Приємний сюрприз чекав на території дитинства, де молодші школярі під керівництвом Батик О.М. провели флеш-моб до Дня щастя та вручили сувеніри, виготовлені руками учнів. Вчитель Чайковська Л.М. презентувала роль позакласної роботи з іноземної мови у створенні мотиваційного простору для лінгвістичного та особистісного розвитку особистості учня. Вчитель Ничипорук С.Г. поділилась досвідом роботи літнього англомовного табору «Easy English» та розповіла про участь у Міжнародному  проекті «Go Camp».

Захід співпав з Міжнародним днем щастя і школярі презентували свої напрацювання на святі «Що таке щастя?» у актовій залі. Учні поділились результатами шкільного дослідження наскільки щасливими почуваються у шкільному колективі, інформацією про історію  та святкування Дня щастя, переплели факти піснями та драматургією, що мало на меті створити позитивну атмосферу щастя для усіх присутніх.

Педагоги кафедри іноземних мов гімназії щиро вдячні школярам, адміністрації , усьому педколективу за плідну співпрацю, розуміння і допомогу в організації семінару.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39