Юлія Тимошенко: Занижена у 30 разів оцінка ГТС – це «наперстки» перед здачею системи

20 Квітня 2018, 14:59
Юлія Тимошенко 1351
Юлія Тимошенко

Лідер партії «Батьківщина» заявила, що за найскромнішими підрахунками, вартість побудови української газотранспортної системи становить 300 мільярдів євро.

«І це, власне, лише ціна самої системи. Я вже не кажу про те, що ГТС для національної безпеки держави – це як несучі стіни, які не можна рушити, бо «попливе» вся будівля», – переконана політик.

На її думку, оцінку «Ernst & Young» української ГТС в приблизно 10 мільярдів євро слід сприймати лише як свідоме і небезпечне знецінення стратегічного ресурсу України. Це «демпінгування» України як держави.

Юлія Тимошенко вважає, що публікація заниженої в 30 (!) разів вартості газотранспортної системи – це промивання свідомості українському суспільству перед «чорним», знеціненим продажем ГТС.

«Схоже, дехто збирається зробити з України такого собі «чорного донора». Є такі ганебні випадки, коли в країнах третього світу людина продає власну нирку, щоб вступити до інституту чи прогодувати родину. Спроба здачі української ГТС – це трагічна торгівля життєво необхідними органами нашої держави», – упевнена народний депутат.

За її совами, «Батьківщина» бере під постійний, неусипний контроль все, що влада робитиме з українською ГТС. Крок вправо чи крок вліво – це буде сигналом до оголошення державної зради.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024