Райдержадміністрація: планують реконструювати Привітненську та Локачинську амбулаторії сімейної медицини

24 Квітня 2018, 07:01
1098

У 2018 році заплановано залучити майже 8,4 мільйонів гривень на об’єкти освіти, медицини, культури, соціальної сфери. Це кошти державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету та,окрім цього, в перспективі кошти Світового банку на реконструкцію Привітненської та Локачинської амбулаторій сімейної медицини. 

Про це пише на сайті сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

На постійному контролі за використанням цих коштів та реалізацією вищезазначених проектів наголосив сьогодні на черговій оперативній нараді з начальниками окремих структурних підрозділів, керівниками окремих установ голова райдержадміністрації Віктор Дудечко.

Також керівник району коротко  зупинився на питаннях, які були підняті під час зустрічі з головою  облдержадміністрації Олександром Савченком: насамперед – це стан доріг, питання болюче, дороговартісне  та не лише Локачинського району, інші ж  - характерні лише для нас – це завершення робіт з рекультивації території колишніх шахтних установок на території Озютичівської сільської ради та діяльність Локачинського газового родовища.

Директор територіального центру соціального обслуговування Микола Томчук озвучив питання щодо  забезпечення скрапленим газом  одиноких престарілих громадян. За інформацією голови райдержадміністрації питання забезпечення населення скрапленим газом також розглядали 20 квітня на нараді у голови облдержадміністрації.           

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024