У травні оголошують тендери проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

24 Квітня 2018, 10:00
927

23 квітня 2018 року голова райдержадміністрації Віктор Дудечко провів робочу нараду щодо стану реалізації у Локачинському районі субпроекту Світового Банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Про це інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

У роботі наради взяли участь голова районної ради Борис Ковальчук, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Сафронова, селищний голова Богдан Іус, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Владислав Магновський та головний лікар центральної районної лікарні Олег Франчук.

Віктор Дудечко проінформував про результати зустрічі з заступником голови облдержадміністрації Сергієм Кошаруком щодо включення в проект Світового банку реконструкції приміщення колишнього інфекційного відділення під амбулаторію сімейної медицини та наголосив на необхідності пришвидшити вирішення виділення земельної ділянки під майбутню амбулаторію. Зі своєї сторони селищний голова Богдан Іус запевнив, що селищна рада і депутатський корпус максимально сприятимуть у прийнятті необхідних рішень.

Голова райдержадміністрації повідомив, що за попередньою інформацією в другій половині травня очікується оголошення тендерних процедур в рамках проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», то ж сподіватимемось що у районі вдасться реалізувати два таких масштабних проекти як реконструкція Привітненської та Локачинської амбулаторій сімейної медицини.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024