Бібліотека: триває виставка живопису «Магія пензля»

30 Квітня 2018, 10:00
2241

У Локачинській центральній районній бібліотеці діє виставка живопису «Магія пензля» сестер художників Іванни, Ксенії Дацюк та Олени Звягінцевої із
с. Затурці Локачинського району.

Про це інформує у Facebook Локачинська центральна районна бібліотека.

Роботи художниці Іванни Дацюк знаходяться в приватних колекціях США, Китаю, Великобританії, Німеччини, Італії та багатьох містах України. В доробку Іванни також є графічні роботи, скульптури, твори декоративно - прикладного мистецтва.

У Ксенії Дацюк понад 60 виставок міжнародних, Всеукраїнських, зональних, обласних персональних та колективних. Її роботи знаходяться у приватних колекціях США, Китаю, Англії, Франції, Італії, Білорусії та багатьох містах України. Працює у жанрі портрету, робить багато експериментів. Ікони, історичні портрети, натюрморти, пейзажі, жанрові картини, графіка, монументально розписи, декоративно – прикладне мистецтво – далеко не повний перелік доробку Ксенії.

Олена Звягінцева працює в галузі історичного портрету, зокрема висвітлює тему українського козацтва. Виставки – Міжнародні, всеукраїнські, загальні, обласні – персональні та колективні. Роботи знаходяться в США, Фінляндії, Китаї.

Виставка діятиме до 13 травня. Запрошують усіх охочих!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024