Кращим вчителем фізики став локачанин

30 Квітня 2018, 12:11
Вчитель Року 3728
Вчитель Року

Вчитель фізики Локачинського ОНЗ Віктор Никитюк здобув перше місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2018», у номінації «фізика».

Про це інформує видання «День».

Віктор Никитюк і закінчував Локачинську гімназію, і працює у ній вже 11 років, шість із яких він – заступник директора з навчально-виховної роботи. Директор опорного навчального закладу «Навчально-виховного комплексу «Локачинська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів – гімназія» Оксана Сахарчук каже,  що перемога їхнього   педагога у такому престижному конкурсі є  великою радістю: «Волинь вперше здобула переможця  у номінації «Фізика», і це саме наш вчитель. Ми дуже пишаємось Віктором Михайловичем, він пройшов непрості випробування. Це ще один приклад для наших  учнів, як треба жити і працювати».

Учні 11  класу з локачинської гімназії навіть підготували відеозвернення до учнів  того класу івано-франківської школи, в якій їхній вчитель мав давати відкритий урок. Тема його була про електроліз, явища  електролізу, і вихованці Никитюка навели багато прикладів застосування електролізу у різних галузях життя, бо, як  любить повторювати їхній вчитель, «фізика – всюди». Вихованці Віктора Никитюка успішно виступають на обласних предметних олімпіадах, турнірах, а також беруть участь і у всеукраїнських змаганнях учнів.

Коментарі
30 Квітня 2018, 17:33
Віктор Миколайович*
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024