Наталія Сафронова: «​​​​​Насамперед – інтереси дітей»​​​​​​​

05 Травня 2018, 14:00
«​​​​​Насамперед – інтереси дітей»​​​​​​​ 1134
«​​​​​Насамперед – інтереси дітей»​​​​​​​

3 травня перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Сафронова провела чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Про це повідомляє Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації. 

Під час засідання  розглянули низку заяв, звернень, пов’язаних із захистом прав та інтересів дітей, зокрема: клопотання Коритницької ЗОШ І-ІІ ст., щодо надання можливості виправлення ситуації в сім’ї опікуна-піклувальника, щодо неналежного виховання та ухилення від батьківських обов’язків батьками неповнолітніх, про нададання дозволу на вчинення правочину та ряд інших.

Усі питання порядку денного працівники служби у справах дітей райдержадміністрації детально розглянули та обговорили з присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісія прийняла компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Підбиваючи підсумки засідання, Наталія Віталіївна зазначила: «Наше головне завдання – захистити права дітей. Тому, лише всебічний розгляд кожної ситуації, дає можливість не допустити порушень прав дитини та прийняти рішення згідно з чинним законодавством.»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024