П'ятикори: у школі провели День здоров'я

07 Травня 2018, 11:00
9546

З метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя у школі 30 квітня пройшов День здоров`я для учнів.

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя. – пишуть на сайті ЗОШ І -ІІ ст. с. П'ятикори.

День здоров'я провели для того, щоб привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. В цей день учні взяли участь у загальношкільному проекті «День здоров’я». Захід розпочався ранковою зарядкою. Для учнів на першому уроці було проведено урок  основ здоров’я. Діти мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створити модель здоров’я. Пізніше учні вийшли на вулицю, грали у рухливі ігри . Також вчитель фізкультури ГринюкО.Є. провів між учнями змагання з міні-футболу.

По закінченню змагань учні влаштували пікнік. День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024