Шельвів: як першокласників у веселята приймали

07 Травня 2018, 14:35
3071

У Шельвівській школі приймали першокласників у веселята.

Про це інформує на сайті вчитель історії та педагог Наталія Мачеброда.

Урочисто увійшовши до актової  зали  маленькі школярики затанцювали під пісню «Долоньки», у виконанні Агнеси Гоздецької.
Згодом  учні 1 класу переглянули  виступ веселят  2- 4 класів, які  заспівали пісні про дружбу та добро; розповіли про сім кольорів веселки – сім орієнтирів справ учнів; про те, що наші волинські веселята – активні діти, це дружний , розумний народ, та в першу чергу кожен волинянин  – патріот!

Першокласники  побачили, які гарні, веселі, співучі, артистичні діти живуть у Веселковій країні. Отож , ведучі свята Хома Микола, Юнак Мар'яна та Веселка, роль якої виконувала Кузнецова Богдана, запропонували їм разом з ними почати подорожувати по нашому краю. Але щоб здійснити подорож і стати справжніми веселятами учням 1 класу потрібно було виконати стільки завдань, скільки є кольорів у веселки. За кожне із завдань вони отримають ключ, що приведе до успіху.

Маленькі школярики не розгубилися, а швидко і вправно виконували завдання: розказували віршики та співали пісні; вгадували від яких казкових героїв ведучі отримали листи; давали відповіді на вікторину від веселкового заповідника; вміло брали участь  в грі «Як зберегти природу»; тупотіли ніжками та плескали у долоньки під час гри «Хто? Що?»; називали правильну відповідь під час гри «Так!» чи «Ні! »; відгадували загадки – добавлянки від Веселки.
Впоравшись з усіма завданнями без проблем першокласники зібрали усі сім веселкових ключів до знань. Ведучі вручили їм емблеми та закони веселят. Діти дуже зраділи! А у нашій Веселковій країні побільшало жителів.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024