На «Локачі птахопідприємство» провели день відкритих дверей

15 Травня 2018, 16:30
День відкритих дверей 1171
День відкритих дверей

Фахівці Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості організували День відкритих дверей на базі ТзОВ «Локачі птахопідприємство».

Захід відбувся 14 травня та передбачав ознайомити безробітних зі специфікою роботи  підприємства, потребами роботодавця у працівниках, підвищити мотивацію безробітних до пошуку роботи. – інформує Волинський регіональний центр зайнятості.

ТзОВ «Локачі птахопідприємство» спеціалізується на розведенні свійської птиці. Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості тісно співпрацює з керівництвом підприємства у контексті організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, стажування у наставників на робочому місці, для набуття необхідних навичок та згодом працевлаштуватись.

Директор підприємства Євгенія Гальчун провела екскурсію територією підприємства та детально ознайомила безробітних з технологією процесу інкубації яєць свійської птиці, який проходить в інкубаторії у послідовності непересічних технологічних потоків. Також Євгенія Василівна розповіла присутнім про професійний склад працівників, умови праці, розмір заробітної плати та запропонувала всіх охочим прийти на співбесіду для працевлаштування у наступному сезоні.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024