Затурці: до селян завітало виїзне бюро правової допомоги

25 Травня 2018, 09:00
«Локачинське бюро правової допомоги» 1672
«Локачинське бюро правової допомоги»

Начальник відділу «Локачинського бюро правової допомоги» Алла Рибка провела виїзний прийом громадян в Затурцівській сільській раді.

Зустріч відбулась 22 травня, – інформує Локачинська райдержадміністрація.

Цього дня з посадові особи Затурцівської ОТГ провели робочу зустріч по обговоренню результатів роботи БПД. Також обговорили питання реалізації права на правову допомогу жителями села, діяльність онлайн-сервісів МЮУ, питання впровадження принципів досудового вирішення ( медіації) в діяльності органів місцевого самоврядування. Присутніх ознайомлено з ключовими питаннями проекту «Я маю право».

Юрист Затурцівської ОТГ Людмила Бощук окреслили карту правових потреб жителів громади. Актуальними питаннями, які турбують жителів села є зміна імені, встановлення факту належності правовстановлюючого документу, стягнення та виплата аліментів. Сторони зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та направлення громадян до Локачинського бюро правової допомоги в разі потреби складання процесуальних документів, представництва інтересів особи та захисту їх прав у суді.

 Розповсюджено інформаційні матеріали про систему БПД, буклети були залишені в приміщенні сільської ради в ФАПі с.Затурці, що дасть можливість кожному жителю ознайомитися з інформацією щодо діяльності бюро.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024