Локачинський район: Волинські лісівники нагородили школярів

28 Травня 2018, 10:00
Малюнки 2947
Малюнки

Лісівники Волині традиційно привітали на святі останнього дзвінка, своїх переможців-школярів, який цього року відгомонів 25 травня.

 Інформує прес-служба ВОУЛМГ, – пише ВолиньPost.

Дякувати було за що, адже діти цьогоріч активно брали участь у 13-й Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Їхніми руками було висаджено десятки гектарів лісів, змайстровано сотні годівниць та шпаківень.

Юнь активно брала участь у різного роду конкурсах, приурочених любові до лісу та його мешканців. На урочистій лінійці присвяченій останньому дзвіночку були нагороджені переможці конкурсів малюнка та твору на тему «Людина і ліс», конкурсу на кращий малюнок за темою «Охорона праці очима дітей» та конкурсу за темою «Новорічна ялинка власними руками». Діти отримали дипломи переможців та грошові премії. Окремі слова вдячності прозвучали й для керівників учнівських лісництв, які любов до лісу виховують у цих молодих серцях. 

У ДП «СЛАП «Локачіагроліс» також визначили найкращі малюнки і твори про ліс.

У конкурсі на кращий дитячий малюнок переможцями визнано:

I місце – Гальчун Владислав, учень 2-А класу та Бойко Анна, учениця 3-Б класу.

II місце – Волошин Богдан, учень 2-А класу та Самчук Влада, учениця 3-Б класу.

III місце – Грицев Макар, учень 2-А класу та Мороз Артур, учень 4-А класу.

У конкурсі на кращий твір переможцями визнано:

I місце – Черняк Максим, учень 5-Б класу та Лещук Дарія, учениця 5-Б класу.

II місце – Ривачук Анна, учениця 5-Б класу та Бернадська Інна, учениця 5-Б класу.

III місце – Ящук Віталій, учень 4-А класу та Корчевна Дарина, учениця 5-Б класу.

На конкурс на кращий малюнок за темою «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» надійшло 9 малюнків.

Переможцями стали:

I місце – Скібіцька Юлія, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія» та Михальчук Мар’яна, учениця Старозагорівської ЗОШ I- III ст.

II місце – Хилюк Христина, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія», та Михальчук Діана, учениця Старозагорівської ЗОШ I- III ст .

III місце – Петренко Софія, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія» та Хом’як Анастасія, учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ I- III ст.- гімназія».

За активну участь у конкурсах школярі були достойно нагороджені. Головний лісничий Савчук В.А. та інженер л/к Юшко вручили переможцям конкурсів цінні подарунки та грамоти, а всім іншим учасникам – заохочувальні подарунки.

Найкращі роботи були представлені на розгляд журі обласного рівня.

Адміністрація та профком подякували діткам за участь у конкурсі та побажали успіхів, здоров’я, щастя, гарних літніх канікул та здійснення усіх заповітних бажань.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024