У Локачинській школі запрацював англомовний табір «Easy English»

03 Червня 2018, 14:00
Табір 2315
Табір

В Локачинській гімназії 29 травня розпочав свою роботу англомовний табір «Easy English». Учасниками табору є учні 7- 8 класів.

Робота пішла завзято і кожен день має свої цікавинки. – інформує НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія».

Табір
Табір

Протягом першого дня у таборістворювали команди, придумували назву, девіз та загонову пісню. Другого дня кожен загін провів презентацію своєї команди. Учні творчо підійшли до виконання цього завдання і в результаті створено три чудових, дружніх і креактивних колективи: Adrenalin (на базі 7-А класу), M&Ms (на базі 7-Б класу) та Top - Notch Tribe (на базі 8 -А,Б) класів).

Табір
Табір

Кожним загоном керують талановиті і фантастично енергійні тренери. Це люди, які справді люблять проводити час з дітьми і знають як це робити. Третій день роботи в таборі - фантастична екскурсія до лісу, де всі мали ще одну нагоду подумати про красу українського довкілля, чистоту природи і значення діяльності людини для її охорони та збереження. Ніщо так не зближує людей, як проведений разом час.

Табір
Табір

Діти грали англомовні ігри, вдихали аромат лісового повітря, бігали з м'ячем , тобто намагалися зловити позитивний посил своїх тренерів. Є плани і на наступні дні. Хочеться вірити, що вони будуть не менш цікавими, адже основний напрям «Easy English» цього року - громадянська освіта. 

Табір
Табір

Табір
Табір

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром