Центр зайнятості: як пройшла ярмарка вакансій для безробітних

11 Червня 2018, 16:00
Робота 1694
Робота

У Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулась чергова ярмарка вакансій з приватним підприємством «ЗАХІД» та філією  «ГОРОХІВСЬКИЙ АВТОДОР».

У заході, який пройшов 6 червня, прийняли участь 18 осіб з числа безробітних, – інформує у Facebook Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Фахівці служби зайнятості ознайомили присутніх звакансіями на підприємствах: водій автотранспортних засобів, дорожний робітник, знімач-укладальник у виробництві стінових та в'яжучих матеріалів майстер, підсобний робітник. Детально розповіли про вимоги до претендентів, рівень заробітної плати на підприємстві, про обов’язки, які виконують працівники на виробництві, умови праці, соціальний пакет.

Вакансії
Вакансії

Також, обговорювались питання доїзду, харчування, режим роботи, проходження медичного огляду та інші. Не оминули увагою і високі вимоги до претендентів. Під час добору кадрів враховують рівень кваліфікації, працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, бажання професійного росту і, знову ж таки, порядність, вболівання за спільну справу.

Робота
Робота

В присутніх виникало чимало запитань, адже частина з них уже працювали на підприємствах. Фахівці дали на них вичерпні відповіді та запросили учасників звертатись на підприємства, щоб наочно побачити обсяги робіт та їх умови .

Біржа
Біржа

Результат заходу: на ПП «Захід» направлено на роботи тимчасового характеру 7 осіб, на Філію «Горохівський автодор» дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» відкритого акціонерного товариства – 3 особи.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024