Локачі: держслужбовців району привітали з професійним святом. ФОТО

23 Червня 2018, 10:30
Нагородження 3437
Нагородження

 

Нинішній рік є особливим в історії української державності – 100 років тому вперше в історії України на законодавчому рівні запровадили інститут державної служби як фундаментальну засаду національної державності.

Про це інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Інститут державної служби в її нинішньому розумінні (зі статусом державних службовців, уповноваженнями цих посадових осіб на здійснення функцій держави, а також отриманням ними заробітної плати з державного бюджету) з'явився – 1918 року за Гетьманату Павла Скоропадського, часів спроб у XX столітті побудови на теренах наших земель незалежної Української Держави.

21 червня 2018 року у районній державній адміністрації держслужбовців району з професійним святом Днем державної служби привітали перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Сафронова, голова районної ради Борис Ковальчук та мистецький колектив районного будинку культури. 

«На вас покладено велику відповідальність – кожен на своєму місці є тією ланкою, що поєднує владні інституції та громадян України», – наголосила Наталія Віталіївна.

Вона висловила найщиріші слова подяки усім державним службовцям, побажала всім – і досвідченим працівникам, і молодому поколінню державних службовців, витримки і терпіння, тактовності і толерантності, розуміння проблем людей та умілого знаходження способу їх вирішення.

Зі щирими словами привітань на адресу державних службовців виступив голова районної ради Борис Ковальчук.

З нагоди Дня державної служби за багаторічну сумлінну працю, визначні успіхи у професійній діяльності нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації начальника управління соціального захисту населення Оксану Турелик, також кращих у галузі нагороджено Подяками голови райдержадміністрації та Почесними грамотами районної ради.










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024