Центр Зайнятості: Громадські роботи – перспектива для постійного місця роботи

27 Червня 2018, 15:00
Робота 1432
Робота

Дуже гарно і чисто у селищі Локачі. Влітку і до пізньої осені тут цвітуть жовтогарячі чорнобривці, охайно побілені бордюри, покошені газони, прибрано сміття.

Та мало хто задумується, що вся ця краса завдяки постійній роботі невеличкого працьовитого колективу комунального господарства селища. – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Нещодавно Локачинське виробниче управління житлово-комунального господарства поповнилося ще одним трудолюбивим працівником, який був працевлаштований за направленням Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. 

Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості Геннадію Гнатюку, як варіант тимчасової зайнятості запропонували взяти участь у громадських роботах в Локачинському ВУЖКГ.

Чоловік одразу погодився на пропозицію, адже виріс у селі та не звик цуратися фізичної праці. Під час роботи Геннадій детальніше ознайомився з умовами праці та зарекомендував себе як відповідальний і працелюбний працівник.

Після завершення громадських робіт йому запропонували постійне місце роботи на цьому ж підприємстві на посаду робітника з благоустрою.

І хоча Геннадію доводиться щоранку долати пішки декілька кілометрів до місця роботи, але все-таки він задоволений, що має постійне робоче місце та стабільний заробіток.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024