Дорога між трьома райцентрами: Знайшов місце, де вже, мабуть, десятиліттями не ставала нога дорожника

21 Липня 2018, 10:00
карта 2644
карта

Ця дорога є найкоротшим шляхом між одразу трьома райцентрами Волині (Іваничі, Локачі, Горохів) і львівським райцентром Сокаль та містом Червоноград.

Це межа Волинської та Львівської областей, одна з трьох доріг, які з’єднують ці області. І якщо дорогу Луцьк-Львів нарешті відремонтували, то на дорозі Іваничі-Сокаль і Павлівка-Сокаль забули як виглядає дорожня техніка, – пише юрій Горбач, у газеті Буг.

В цьому напрямку їздив і роки два тому. Тоді дорогу рейсовий автобус об’їжджав полем (там було швидше і безпечніше). За цей час нічого не змінилося. Середня швидкість тут – 10-15 км/год.

А дорога важлива. Мало того, що у цьому напрямку чимало сіл, люди в яких інколи потребують медичної допомоги (а швидка на такій дорозі точно не вкладеться в норматив 10-20 хв).

Не знаю, що призвело до того, що львівські і волинські чиновники багато років ігнорують стан дороги на межі областей, але далі так бути не може! Прошу Іваничівська районна державна адміністрація Іваничівська районна рада Сокальська районна державна адміністрація, а також Львівська обласна державна адміністрація Львівська обласна радаВолинська обласна рада звернути нарешті увагу на цю дорогу. Відремонтуйте, а краще збудуйте нову, бо ремонтувати там по суті немає чого.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024