Спільними силами відремонтували дорогу Губин – Тумин

01 Серпня 2018, 13:20
Дорога 2676
Дорога

Дорога Губин – Тумин завжди викликала багато нарікань у всіх, хто нею користувався. Часто виходив з ладу шкільний автобус, який привозить дітей до школи у Губин, поганий стан дороги ставав причиною для перевізників знімати рейсові автобуси.

Про це інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

 Депутат Локачинської районної ради, житель Губина Євген Шозда неодноразово звертався з депутатськими запитами та зверненнями щодо критичного стану та необхідності ремонту дороги Губин-Тумин.

У цьому році відповідно до пропозицій райдержадміністрації та депутатських запитів за кошти Дорожнього фонду проведено поточний ремонт дороги Губин-Тумин, свою частку внесли і лісівники Губинського лісництва, важковаговий транспорт якого постійно використовує даний напрямок. Ремонт роботи проводила Локачинська дільниця Горохівського райавтодору,  яку очолює  Василь Боярський.

Голова райдержадміністрації Віктор Дудечко та депутат районної ради Євген Шозда ознайомились з ходом ремонтних робіт та поспілкувались з дорожниками. Віктор Дудечко вкотре наголосив, що районна влада зацікавлена та сприяє стабільній роботі локачинських дорожників, залучаючи і можливості районного центру зайнятості для підбору робітників, сільських рад, які майже всі передбачили кошти на утримання та поточний ремонт місцевих доріг. Що ж до проведеної дорожною службою роботи, то потрібно не лише знайти можливість відремонтувати – не менш важливо зберегти те, що зроблено.

 

Коментарі
01 Серпня 2018, 16:50
«Віктор Дудечко вкотре наголосив, що районна влада зацікавлена та сприяє стабільній роботі локачинських дорожників» читаю і смішно від того прочитаного)) ще один піздун!!
01 Серпня 2018, 18:34
Ще б на Озютичі відремонтували дорогу,то ціни б вам не було!)))
03 Серпня 2018, 14:36
ще один пісюн (писака)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024