В районній лікарні запрацювали палати інтенсивної терапії. Фото

03 Серпня 2018, 09:00
Відкриття 4726
Відкриття

Урочисте відкриття лікувального блоку приймально-діагностичного відділення з палатами інтенсивної терапії відбулося 1 серпня.

Попередньо на сесії районної ради на забезпечення його роботи виділили 514 тисяч гривень. Медичний персонал привітав головний лікар ЦРЛ Олег Франчук, побажавши спокійних чергувань і результативної роботи. Голова райдержадміністрації Віктор Дудечко та голова районної ради Борис Ковальчук висловили сподівання, що з відкриттям цього важливого відділення і появою тут молодих фахівців вдасться покращити імідж лікарні і повернути довіру пацієнтів.

До слова, запрацював лікувальний блок завдяки наполегливості депутатів районної ради М. Усіка, С. Лінника, М. Українця, які неодноразово на сесіях порушували цю проблему, а також за підтримки голови РДА.

Право перерізати червону стрічку надали колишнім головним лікарям медзакладу Григорію Романовичу Карасю, Володимиру Івановичу Царуку, а також нинішньому його керівнику Олегу Федоровичу Франчуку.

Далі присутні оглянули палати відділення – тут їх є чотири. Як розповів Олег Федорович, усі вони обладнані кисневими концентраторами, моніторами пацієнта, дефібриляторами, апаратурою для штучної вентиляції легень тощо. Поточний ремонт тут провели силами медперсоналу лікувального блоку і господарської групи. На це зі спецрахунку райлікарні спрямовано близько 20 тисяч гривень. Настоятель каплиці Цілителя Пантелеймона (така діє при ЦРЛ) отець Іван (Квік) відслужив молебень і освятив це приміщення.

Священик радив медикам свою роботу завжди розпочинати з молитви. Лікарю-анестезіологу-реаніматологу він вручив ікону. Власне саме завдяки Богдану Познякевичу, який після закінчення інтернатури таки погодився працювати у районній лікарні, й вдалося нарешті відкрити палати інтенсивної терапії.

Молодий спеціаліст зізнався, що хоча досвіду має ще мало, проте налаштований оптимістично. Наявну лікарняну апаратуру анестезіолог називає якісною і надійною, а персонал – професійним. Як наголосив головний лікар районної лікарні, адміністрація закладу сприятиме ефективній і безперебійній роботі цього відділення і усіляко підтримуватиме молодих фахівців.













 

Павло КОСТЮЧКО

Коментарі
25 Серпня 2018, 16:14
Відділення відкрили,лампочки в палаті не вкрутили (останнє фото).Взуття у людей в білих халатах-ВУЛИЧНЕ!!!Бардак продовжується!?!?
25 Серпня 2018, 23:02
А хто про це думає? Головне пропіаритися.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024