У Локачах провели ярмарок вакансій для тимчасово безробітних

06 Серпня 2018, 12:06
Ярмарок вакансій для безробітніх 1411
Ярмарок вакансій для безробітніх

У Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій для добору працівників на виробництво у ПрАТ «ВОЛИНЬХОЛДІНГ» за професіями: апаратник з приготування майонезів, соусів та гірчиці, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції.

Про це повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Для участі у заході до центру зайнятості завітала начальник відділу управління персоналом Світлана Пілюк та інспектор з кадрів відділу управління персоналом Тетяна Артюк.

Світлана Пілюк представила учасникам заходу вимоги до посад, умови праці, режим роботи, заробітну плату та інші аспекти що стосуються працевлаштування та роботи на виробництві. 

Зустріч пройшла у формі діалогу, безробітні отримали відповіді щодо умов працевлаштування, а гостей зацікавили пропозиції пошукачів роботи щодо покращення умов організації праці на підприємстві.

Приватне акціонерне товариство «Волиньхолдінг» ПП «Торчин» є одним з найбільших і динамічних підприємств в Україні з іноземними інвестиціями. Продукція «Волиньхолдінгу» добре відома на українському ринку та за кордоном, - це майонез, кетчуп, соус, гірчиця і приправи, які виробляються за класичними фірмовими рецептурами та реалізуються під торговою маркою «Торчин».

Один безробітний дав згоду на проходження робіт тимчасового характеру.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024