Для Окорських дітей провели виїзний профорієнтаційний захід

10 Серпня 2018, 11:00
Діти 1098
Діти

Фахівці Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості завітали на День села в Окорськ і провели виїзний профорієнтаційний захід на тему: «Молоді про світ професій».

Як каже народна мудрість: «Готуй сани влітку», так і вибір професії не слід відкладати на потім. Тому вже змалку потрібно націлювати дітей на вибір свого професійного шляху, – пише Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахиламособистості молодої людини – завдання складне і не завжди під силу підліткам.

Тому дням Під час зустрічі профорієнтатор ознайомила дітей із формулою вибору професій, малеча мала змогу переглянути відеоролики про професії. Учасники заходу, а це 68 дітей, у ігровій та розважальній формі виконували різноманітні вправи, брали участь у грі «Про професії говорять прислів’я та приказки», конкурсах «Хто що робить?», «Професії від А до Я». За правильні відповіді отримували заохочувальні призи. Були відзначені також найактивніші учасники заходу.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024