Велопробіг, атракціони та святкова дискотека: яку програму підготували у Локачах до 27-ї річниці незалежності України.

15 Серпня 2018, 11:00
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ 3701
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

У райдержадміністрації провели засідання, на якому обговорили підготовку та відзначення 27-ї річниці незалежності України.

У засідані  взяли участь заступниця голови райдержадміністрації  Наталія Сафронова, голова райдержадміністрації Віктор Дудечко та голова районної ради Борис Ковальчук, – інформує організаційний комітет.

Отже, програма заходів 23 та 24 серпня:

23 серпня:  День Державного Прапора

  • 09.00 – урочисте підняття Державного Прапора України на площі біля районної державної адміністрації.
  • 10.00 – велопробіг вулицями Незалежності, Луцькій, Герої Майдану, Миру з Державними Прапорами України.

24 серпня: День незалежності України

  • 15.00 – урочисті заходи, міжконфесійна молитва за мир та Україну(площа перед будівлею райдержадміністрації),  вшанування пам’яті земляків, які загинули за незалежність України 16.00 – супер кубок району з футболу ФК «Надія» с.Хорів – ФК «Стохід» с.Зубильне( стадіон с.Козлів) .
  • 15.30 – концертна програма «Ми діти твої, Україно» районного будинку школяра та районного будинку культури (площа перед будівлею райдержадміністрації)
  • 16.00 – конкурс малюнка на асфальті «Кольорова Україна»,
  • 16.00 – Веселі атракціони: «Нагодуй козака», акція «Український боді-арт», «Заквітчай вінок» (площа перед будівлею райдержадміністрації).
  • 21.00 – молодіжна дискотека (площа перед будівлею райдержадміністрації)

Запрошують усіх мешканців та гостей селища взяти участь у всіх святкових заходах.

Як  зазначили члени організаційного комітету,  під час велопробігу задля безпеки учасників  на всьому шляху колону супроводжуватимуть поліція та  швидка допомога.

Коментарі
22 Серпня 2018, 16:19
Як і в кожному населеному пункті нашої держави, в Локачах проводяться урочистості з приводу Дня незалежності. Тут воно проходить особливо. Чому? А тому, що у владних кріслах &quot;забили надійно&quot; керівні крісла по- фі- гісти. Ви не знаєте хто то такі? А це така категорія люду, які все мають в дупі окрім грошей. А тепер давайте подумаємо, у скільки обходяться нашим кишеням оця четвірка пофігістів: Дудечко, Сафонова, Ковальчук, Іус? Кожного місяця, не відомо за що вони отримують майже 100 тисяч грн. Скажіть, хіба це не дороге задоволення для нас? Хтось із них до цього свята звітувався про свою роботу керівників і депутатів? Ні! Вони проводять численні наради, як провести американське свято - День прапора. Щоб це свято провести, хай пан Іус цей прапор виставить на селищній раді. Хай цей прапор виставить районний військовий комісар і т.д. і т.п. Саме Дню незалежності завдячують своїм народженням наші підприємці. А чи не варто їм теж на своїх магазинах виставити цей прапор? <br/>Цікаво, вищеназвані пофігісти вміють думати, чи не вміють? А що з приводу цього думаєте, шановні локачани?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024